Boka Uno Svenningsson, Scandinavian Artist AB

UNO SVENNINGSSON

Unos karriär startade med bandet Freda’ åren 1983-1993. Bandet fick några stora hits med låtar som ”Vindarna” och ”Det som gör mig lycklig”, innan Uno valde att fortsätta som soloartist. Han fick en fin start med sången ”Under ytan” 1994, och har medverkat i Melodifestivalen ett par gånger, 2007 tillsammans med Irma Schultz och 2016 med Patrik Isaksson och Tommy Nilsson. Idag tillhör Uno Svenningsson skiktet med de populäraste artisterna, han har med sina sånger, sin karaktäristiska röst och godmodiga framtoning erövrat publikens hjärtan, inte minst efter sin insats i TV-programmet ”Så mycket bättre” 2017.

Turnéplan

DATUM


EVENEMANG


PLATS


BILJETT


1/11

Text

2/10

Text

3/10

Text

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Boka artist till ditt evenemang jättesmidigt och superlätt!

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  BILJETTFÖRSÄLJNING ALLTID MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  BILJETTFÖRSÄLJNING MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice