Boka Travelin´Band, Scandinavian Artist

TRAVELIN´BAND

Sedan 1998 har detta ”Creedenceband” turnerat runt i delar av landet och gjort succé med sina tolkningar av Creedence Clearwater Revivals odödliga hits, mixat med Fogertylåtar av senare datum. Bandet spelar mycket drivet med en frenesi och ett sound som mer påminner om John Fogertys sätt att framföra låtarna från dennes comeback 1997 och framåt i tiden, än som CCR ursprungligen levererade dem. Travelin’ Band ingår tillsammans med Rocks Off och Liverpool i projektet ”The Greatest Bands Of The Sixties” men kan även bokas separat.

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor