Boka Tommy Nilsson, Scandinavian Artist AB

TOMMY NILSSON

Man minns Tommy Nilsson som sångare i 80-talsbandet Easy Action, innan han 1987 slog igenom som soloartist med hiten ”Allt som jag känner” som han sjöng tillsammans med Tone Norum. Årets därpå erhöll han Rockbjörnen som Bästa Manliga Artist. 1989 vann han den svenska uttagningen i Melodifestivalen med ”En dag”. Idag är Tommy Nilsson en av våra mest etablerade artister. 1994 års ”Öppna din dörr” blev Årets låt på Svensktoppen.

Turnéplan

DATUM


EVENEMANG


PLATS


BILJETT


1/11

Text

2/10

Text

3/10

Text

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Boka artist till ditt evenemang jättesmidigt och superlätt!

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  BILJETTFÖRSÄLJNING ALLTID MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  BILJETTFÖRSÄLJNING MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice