Boka Thomas Di Leva, Scandinavian Artist

THOMAS DI LEVA

Di Leva firar i år 40-årsjubileum som soloartist. Det stora genombrottet kom 1987 med hiten ”Vem ska jag tro på?” och sedan dess har det rullat på för denna kosmisk-andliga rymdblomma, influerad av ”Flower Power” och David Bowie. Han bär ständigt sin kaftan som symboliserar ”enhet – en enhet mellan himmel och jord”. En konsert med Thomas Di Leva lämnar ingen oberörd.

Turnéplan

DATUM


EVENEMANG


PLATS


BILJETT


1/11

Text

2/10

Text

3/10

Text

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Boka artist till ditt evenemang jättesmidigt och superlätt!

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  BILJETTFÖRSÄLJNING ALLTID MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  BILJETTFÖRSÄLJNING MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice