Boka The Greatest Bands of the 60s, Scandiavian Artist AB

THE GREATEST BANDS OF THE SIXTIES

Tre av norra Europas bästa tributeband inom sina genrer bjuder på en magisk helkväll med klassisk rock’n’roll av hög klass! Norrköpingsbandet Liverpool med frontfiguren Olle ”Lennon” Nilsson spelar Beatles, göteborgsbaserade Rocks Off med sångaren Tony Johnson i spetsen levererar Stonesklassiker och Travelin’ Band från Borås bjuder på historiska hits från Creedence.

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor