Boka Peter Simson, Scandinavian Artist AB

PETER SIMSON

Det är längesedan nu som Peter Simson (han hette Dahlqvist då 1986) med pudelfrissa kom in på kontoret och undrade om man kunde få trubadurjobb genom oss… Peter äger sin publik och har genom åren utvecklats till en bra låtskrivare som är aktuell med nya vinyl-LP:n ”Någon som jag” och då han aldrig ligger på latsidan har han redan materialet klart till nästa platta.

Turnéplan

DATUM


EVENEMANG


PLATS


BILJETT


1/11

Text

2/10

Text

3/10

Text

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Boka artist till ditt evenemang jättesmidigt och superlätt!

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  BILJETTFÖRSÄLJNING ALLTID MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  BILJETTFÖRSÄLJNING MED BILJETTSERVICE.SE

  Biljettservice