Boka Liverpool, Scandinavian Artist

LIVERPOOL

Norrköpingsbandet Liverpool med frontfiguren Olle ”Lennon” Nilsson har genom åren turnerat flitigt, både inom landet och ute i Europa. Bandet har gjort sig välkänt med sina tolkningar av The Beatles fantastiska låtar och Olle Nilsson var den förste vinnaren i TV-programmet ”Sikta mot stjärnorna” 1994 där han, kusligt lik John Lennon både utseende- och röstmässigt, framförde dennes odödliga ”Imagine”. Liverpool ingår tillsammans med Rocks Off och Travelin’ Band i projektet ”The Greatest Bands Of The Sixties” men kan även bokas separat.

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor