Boka Kenny Håkansson - Power Trio, Scandinavian Artist

KENNY HÅKANSSON
POWER TRIO

Kenny Håkansson Power trio består av legendaren Kenny själv på gitarr, Nike Markelius på trummor och Paulina Mellqvist på bas. Tillsammans spelar de utvalda låtar från Psychedelic Dream och en del gamla godingar från proggens storhetstid på 70-talet. Det blir en kväll i nostalgins tecken och många kommer att minnas låtar man trodde man glömt.

Lyssna genom Spotify

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor