Boka Dun Aengus

DÙN AENGUS

Dùn Aengus är en duo som består av Peter Andersson och Martin Rahmberg. Bandets namn kommer från ett gammalt stenfort (Dùn Aonghasa) beläget på ön Inishmore strax utanför Irlands västkust. Dùn Aengus har en rik repertoar av irländska visor och låtar, men även musik från Skottland har haft ett stort inflytande på bandet. Medlemmarna har känt varandra sedan 1986 och har tillsammans mer än 50 års erfarenhet som musiker. Dùn Aengus spelar ofta och gärna på krogar, bygdegårdar, värdshus och gästgiverier mm.

Lyssna genom Spotify

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor