Boka DJ Samvice

DJ SAMVICE

Ssedan första dagen har DJ Samvice varit en av de mest populära DJ’s i Sverige med över 200 gig per år. År 2011 startade han sin egen DJ-skola “Star DJ” som idag är en av nordens största DJ-skolor. Han har varit resident DJ på några av Sveriges största klubbar, Cafe Opera, Sturecompagniet, Berns. Han har dessutom tidigare spelat med artister som: Tiesto, Adrian Lux, David Guetta och ett flertal andra stora namn inom DJ-världen. Han har även vunnit Sveriges största DJ-tävling “DJ-Challenge” där han i flera år varit arrangör och domare. Tack vare tävlingen har Samvice hittat nya stjärnor och bidrar till att sätta DJ:s från Sverige på världskartan.

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor