Boka Kenny Håkansson & Basse Wickman, Scandinavian Artist AB

BASSE WICKMAN
& KENNY HÅKANSSON

Två av landets verkliga legendarer, sprungna ur såväl progg- som singer/songwriter-genren. Dessa giganter har slagit sig samman i projektet ”Sailing Down The Years” tillsammans med bandet Portside Pilots. Det är ett blandat program; Kenny Håkanssons finstämda tolkningar av dikter signerade Karlfeldt, Boye och Strindberg, mixat med Basse Wickmans lyrik på svenska och kryddat med flera av Basses engelska hits.

Turnéplan

DATUM


PLATS


BILJETT


Datum

Plats
Ort

Datum

Plats
Ort

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor