Basse Wickman, Kenny Håkansson, Håkan Tollesson

Tre män i en båt


TURNÉPLAN

Plats: 
Datum: 
Tid:

BASSE WICKMAN / KENNY HÅKANSSON TRIO

BASSE WICKMAN
Sveriges förste singer/songwriter med en rad hits i bagaget. Har medvetet alltid hållit en låg profil, så det är en mindre sensation att han nu åker ut på turné. Och han är taggad!

KENNY HÅKANSSON
Förgrundsfiguren i den svenska proggrörelsen, inte minst genom sitt band Kebnekajse (som ännu existerar och ger konserter). Kenny har genom åren spelat med ”alla” i en mängd intressanta konstellationer, t ex Dag Vag, och har nu landat i denna trio. Kenny ingår liksom basisten Håkan Tollesson även i Portside Pilots tillsammans med bl a Mikael Rickfors.

Lyssna på Basse Wickman / Kenny Håkansson Trio genom Spotify

Prenumerera på nyhetsbrevet

Nytt spännande och innehållsrikt nyhetsbrev varje månad!
Fyll bara i namn och e-postadress så sköter vi resten.

  Festivaler & Mässor

  Boka artist till event

  Hos Scandinavian Artist kan du alltid boka artister till dina evenemang, inget är för stort eller för litet. Som artistbyrå arbetar vi även med turnéproduktion och management, där planering och produktion av artisters turnéer för teater, konserthus, arenor, kyrkor samt nöjesetablissemang är vår specialitet.

  Biljettförsäljning med biljettservice.se

  Biljettservice.se erbjuder biljetter till rikstäckande och lokala evenemang. Samt ett smart biljettverktyg för arrangörer, vilket är både enkelt, tryggt och lönsamt att använda! Biljettverktyget är smart utformat för att det ska vara lätt att använda och passa just din verksamhet! Därmed blir Din biljettförsäljning smart, enkel och trygg hela vägen!

  Festivaler & Mässor